
Jamies Tranebær Spinatsalat
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1 ss smør
- 3/4 kopp mandler, skåldet og skivet
- 1 pund spinat, skylt og revet i biter
- 1 kopp tørkede tranebær
- 2 ss ristede sesamfrø
- 1 ss valmuefrø
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 ts finhakket løk
- 1/4 ts paprika
- 1/4 kopp hvitvinseddik
- 1/4 kopp eplecidereddik
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele, smelt smør over middels varme. Kok og rør mandler i smør til de er lett ristet. Fjern fra varmen, og la det avkjøles.
- 2I en middels stor bolle, visp sammen sesamfrø, valmuefrø, sukker, løk, paprika, hvitvinseddik, eplecidereddik og vegetabilsk olje. Bland med spinat rett før servering.
- 3I en stor bolle, bland spinat med de ristede mandlene og tranebær.