Hello Fresh Mobile Banner
Søt, klebrig og krydret kylling

Søt, klebrig og krydret kylling

Prøv vår deilige oppskrift på søt, sticky og krydret kylling. Perfekt for en smakfull middag eller festlig anledning. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4

Ingredienser

  • 1. 1 ss brunt sukker
  • 2 ss honning
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 2 ts hakket fersk ingefærrot
  • 2 ts hakket hvitløk
  • 2 ss hot sauce
  • salt og pepper etter smak
  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler - skåret i 1/2-tommers strimler
  • 1 ss vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen brunt sukker, honning, soyasaus, ingefær, hvitløk og hot sauce i en liten bolle.
  2. 2Lettsalt og pepre kyllingstrimler.
  3. 3Varm olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett kyllingstrimler og brun dem på begge sider, ca. 1 minutt per side. Hell sausen over kyllingen. La det småkoke uten lokk til sausen tykner, 8 til 10 minutter.