Søt, klebrig og krydret kylling

Søt, klebrig og krydret kylling

Prøv vår deilige oppskrift på søt, sticky og krydret kylling. Perfekt for en smakfull middag eller festlig anledning. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4

Ingredienser

  • 1. 1 ss brunt sukker
  • 2 ss honning
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 2 ts hakket fersk ingefærrot
  • 2 ts hakket hvitløk
  • 2 ss hot sauce
  • salt og pepper etter smak
  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler - skåret i 1/2-tommers strimler
  • 1 ss vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen brunt sukker, honning, soyasaus, ingefær, hvitløk og hot sauce i en liten bolle.
  2. 2Lettsalt og pepre kyllingstrimler.
  3. 3Varm olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett kyllingstrimler og brun dem på begge sider, ca. 1 minutt per side. Hell sausen over kyllingen. La det småkoke uten lokk til sausen tykner, 8 til 10 minutter.