
Søt, klebrig og krydret kylling
Prøv vår deilige oppskrift på søt, sticky og krydret kylling. Perfekt for en smakfull middag eller festlig anledning. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 1. 1 ss brunt sukker
- 2 ss honning
- 1/4 kopp soyasaus
- 2 ts hakket fersk ingefærrot
- 2 ts hakket hvitløk
- 2 ss hot sauce
- salt og pepper etter smak
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler - skåret i 1/2-tommers strimler
- 1 ss vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen brunt sukker, honning, soyasaus, ingefær, hvitløk og hot sauce i en liten bolle.
- 2Lettsalt og pepre kyllingstrimler.
- 3Varm olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett kyllingstrimler og brun dem på begge sider, ca. 1 minutt per side. Hell sausen over kyllingen. La det småkoke uten lokk til sausen tykner, 8 til 10 minutter.