
RestaurantStyle Buffalo Chicken Wings
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp hvetemel
- 1/4 teskje paprika
- 1/4 teskje cayennepepper
- 1/4 teskje salt
- 10 kyllingvinger
- olje til dypsteking
- 1/4 kopp smør
- 1/4 kopp hot saus
- 1 klype malt svart pepper
- 1 klype hvitløkpulver
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle blander du sammen mel, paprika, cayennepepper og salt. Legg kyllingvingene i en stor glassbolle eller -form uten porer og dryss melblandingen over dem til de er jevnt dekket. Dekk til bollen eller formen og sett den i kjøleskapet i 60 til 90 minutter.
- 2Varm olje i en dyp frityrkoker til 375 grader Fahrenheit (190 grader Celsius). Oljen bør være akkurat nok til å dekke vingene helt, omtrent en tomme dyp. Kombiner smør, hot sauce, pepper og hvitløkspulver i en liten kjele over svak varme. Rør sammen og varm til smøret er smeltet og blandingen er godt blandet. Fjern fra varmen og sett til side til servering.
- 3Stek de panerte vingene i varm olje i 10 til 15 minutter, eller til deler av vingene begynner å bli brune. Ta dem av varmen, legg vingene i en serveringsbolle, tilsett hot sauce-blandingen og rør sammen. Server.