
Cola Pot Roast II
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1,8 kg storfe sirloin steikerest
- 2. 3 gulrøtter, hakket
- 3. 3 stilker selleri, hakket
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1/2 (21 gram) pakke tørr brun sausblanding
- 6. 2 spiseskjeer vann
- 7. 1 (30 gram) pakke tørr løksuppeblanding
- 8. 1 (305 gram) boks kondensert soppsuppe
- 9. 300 ml kullsyreholdig cola-aktig drikke
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Legg kjøttet i en stekepanne. Strø gulrøtter, selleri og finhakket hvitløk rundt steken.
- 33. I en liten bolle, bland den brune gryteblandingen og vannet, og rør til en jevn pasta. Tilsett løksuppeblandingen, soppsuppen og kullsyreholdig cola. Hell over steken.
- 44. Dekk pannen, og kok i 1 time i den forvarmede ovnen.
- 55. Reduser ovnstemperaturen til 110 grader C (225 grader F), og fortsett å koke i 2 timer. Ta ut av ovnen, og snu steken slik at den øverste delen nå er dekket av sausen. Dekk pannen igjen, og sett den tilbake i ovnen i minst 2 timer.
- 66. Ta ut av ovnen, og la kjøttet hvile i 10 minutter før det skjæres opp.