Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt kyllinggryte med grønnsaker og butterdeig

Langtidskokt kyllinggryte med grønnsaker og butterdeig

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 4 store, uten skinn og benfrie kyllingbrysthalvdelar, skåret i terningar
  • 10 mellomstore røde poteter, delt i fire
  • 1 (8 unser) pakke baby gulrøtter
  • 1 kopp hakket selleri
  • 2 (26 unser) bokser kondensert kyllingsuppe
  • 6 terningar kyllingbuljong
  • 2 teskjeer hvitløksalt
  • 1 teskje sellerisalt
  • 1 spiseskje malt svart pepper
  • 1 (16 unser) pose frosne blandede grønnsaker

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kylling, poteter, gulrøtter, selleri, kyllingsuppe, kyllingbuljong, hvitløk, salt, sellerisalt og svart pepper i en slow cooker; kok på høy varme i 5 timer.
  2. 2Rør inn de frosne blandede grønnsakene i slow cookeren, og kok i ytterligere 1 time.