
Langtidskokt kyllinggryte med grønnsaker og butterdeig
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 4 store, uten skinn og benfrie kyllingbrysthalvdelar, skåret i terningar
- 10 mellomstore røde poteter, delt i fire
- 1 (8 unser) pakke baby gulrøtter
- 1 kopp hakket selleri
- 2 (26 unser) bokser kondensert kyllingsuppe
- 6 terningar kyllingbuljong
- 2 teskjeer hvitløksalt
- 1 teskje sellerisalt
- 1 spiseskje malt svart pepper
- 1 (16 unser) pose frosne blandede grønnsaker
Fremgangsmåte
- 1Bland kylling, poteter, gulrøtter, selleri, kyllingsuppe, kyllingbuljong, hvitløk, salt, sellerisalt og svart pepper i en slow cooker; kok på høy varme i 5 timer.
- 2Rør inn de frosne blandede grønnsakene i slow cookeren, og kok i ytterligere 1 time.