Verdens beste pastasaus

Verdens beste pastasaus

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1 pund søt italiensk pølse, skivet
  • 2. 3/4 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 3. 1/2 kopp finhakket løk
  • 4. 2 fedd hvitløk, knust
  • 5. 1 (28 unse) boks knuste tomater
  • 6. 2 (6 unse) bokser tomatpuré
  • 7. 2 (6,5 unse) bokser tomatsaus
  • 8. 1/2 kopp vann
  • 9. 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 10. 1 1/2 teskje tørket basilikum
  • 11. 1/2 teskje fennikelfrø
  • 12. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 13. 1/2 teskje salt
  • 14. 1/4 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte eller nederlandsk ovn over middels varme, kok pølsen, storfekjøttet, løk og hvitløk til det er godt brunt; sil av fettet. Rør inn knuste tomater, tomatpuré, tomatsaus og vann. Bland inn sukker og krydre med basilikum, fennikelfrø, italienske krydder, salt og pepper. Skru ned varmen til lav, dekk til, og la det småkoke i 1 1/2 time, av og til omrøring.