
Gylne svinekamper
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 6 svinekoteletter
- 1/4 teskje krydret salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 1 løk, hakket
- 1/2 kopp ferske skivede sopp
- 2 bokser (ca. 300 g) kondensert gylden soppsuppe
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Skyll svinekotelettene, tørk dem godt, og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form på 23 x 33 cm. I en separat liten bolle, bland løk, sopp og suppen godt, og fordel blandingen over kotelettene.
- 3Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Fjern folien, og stek i ytterligere 15 minutter. (Merk: Steketiden kan variere avhengig av kotelettens tykkelse.) Kotelettene er ferdige når den indre temperaturen har nådd 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).