Hello Fresh Mobile Banner
Gylne svinekamper

Gylne svinekamper

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 6 svinekoteletter
  • 1/4 teskje krydret salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 løk, hakket
  • 1/2 kopp ferske skivede sopp
  • 2 bokser (ca. 300 g) kondensert gylden soppsuppe

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Skyll svinekotelettene, tørk dem godt, og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form på 23 x 33 cm. I en separat liten bolle, bland løk, sopp og suppen godt, og fordel blandingen over kotelettene.
  3. 3Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Fjern folien, og stek i ytterligere 15 minutter. (Merk: Steketiden kan variere avhengig av kotelettens tykkelse.) Kotelettene er ferdige når den indre temperaturen har nådd 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).