
Fyrige fisketacos med sprø mais-salsa
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 2 kopper kokte maiskjerner
- 2. 1/2 kopp hakket rødløk
- 3. 1 kopp skrelt, hakket jicama
- 4. 1/2 kopp hakket rød paprika
- 5. 1 kopp fersk koriander, hakket
- 6. 1 lime, saftet og revet skall
- 7. 2 ss cayennepepper, eller etter smak
- 8. 1 ss malt svart pepper
- 9. 2 ss salt, eller etter smak
- 10. 6 (113 gram) filéer av tilapia
- 11. 2 ss olivenolje
- 12. 12 mais tortillas, varmet
- 13. 2 ss rømme, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til høy varme.
- 22. I en middels stor bolle, bland sammen mais, rød løk, jicama, rød paprika og koriander. Rør inn limesaft og -zest.
- 33. I en liten bolle, bland cayennepepper, malt svart pepper og salt.
- 44. Pensle hver filetkant med olivenolje, og strø over krydder etter smak.
- 55. Plasser filetene på grillristen, og kok i 3 minutter på hver side.
- 6Til hver krydret fisketaco, legg to mais-tortillas med fisk, rømme og mais-salsa.