Fyrige fisketacos med sprø mais-salsa

Fyrige fisketacos med sprø mais-salsa

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 2 kopper kokte maiskjerner
  • 2. 1/2 kopp hakket rødløk
  • 3. 1 kopp skrelt, hakket jicama
  • 4. 1/2 kopp hakket rød paprika
  • 5. 1 kopp fersk koriander, hakket
  • 6. 1 lime, saftet og revet skall
  • 7. 2 ss cayennepepper, eller etter smak
  • 8. 1 ss malt svart pepper
  • 9. 2 ss salt, eller etter smak
  • 10. 6 (113 gram) filéer av tilapia
  • 11. 2 ss olivenolje
  • 12. 12 mais tortillas, varmet
  • 13. 2 ss rømme, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen til høy varme.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland sammen mais, rød løk, jicama, rød paprika og koriander. Rør inn limesaft og -zest.
  3. 33. I en liten bolle, bland cayennepepper, malt svart pepper og salt.
  4. 44. Pensle hver filetkant med olivenolje, og strø over krydder etter smak.
  5. 55. Plasser filetene på grillristen, og kok i 3 minutter på hver side.
  6. 6Til hver krydret fisketaco, legg to mais-tortillas med fisk, rømme og mais-salsa.