
Gourmet kyllingpizza
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 2. 1 (280 gram) boks med kjøleskapsfrossen pizzadeig
- 3. 1/2 kopp Ranch-stil salatdressing
- 4. 1 kopp revet mozzarellaost
- 5. 1 kopp revet Cheddarost
- 6. 1 kopp hakkede tomater
- 7. 1/4 kopp hakkede grønne løk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F). Smør lett en pizzastein eller et middels bakebrett.
- 22. Legg kyllingen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok til den ikke lenger er rosa, og saften er klar. Avkjøl, og riv eller hakk deretter i små biter.
- 33. Rull ut deigen, og trykk den ut i den forberedte pizzasteinen eller bakebrettet. Stek bunnen i den forvarmede ovnen i 7 minutter, eller til den begynner å bli gyllenbrun. Ta ut av ovnen.
- 44. Fordel ranch-dressing over den delvis stekte bunnen. Strø over mozzarellaost. Legg tomater, grønn løk og kylling på toppen av mozzarellaosten, og topp med Cheddarost. Sett tilbake i ovnen i 20 til 25 minutter, til osten er smeltet og bobler.