Gresskar- og kremostmuffins

Gresskar- og kremostmuffins

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke kremost (8 unser)
  • 2. 1 egg
  • 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4. 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 5. 4 ½ spiseskjeer hvetemel
  • 6. 5 spiseskjeer hvitt sukker
  • 7. ¾ teskje malt kanel
  • 8. 3 spiseskjeer smør
  • 9. 3 spiseskjeer hakkede pekannøtter
  • 10. 2 ½ kopper hvetemel
  • 11. 2 kopper hvitt sukker
  • 12. 2 teskjeer bakepulver
  • 13. 2 teskjeer malt kanel
  • 14. ½ teskje salt
  • 15. 2 egg
  • 16. 1 ⅓ kopper hermetisert gresskar
  • 17. ⅓ kopp olivenolje
  • 18. 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør og mel 18 muffinsformer, eller bruk papirformer.
  2. 22. For fyllet: I en middels stor bolle, pisk kremost til den er myk. Tilsett egg, vanilje og brunt sukker. Pisk til glatt, og sett til side.
  3. 33. Til streusel-toppingen: I en middels stor bolle, bland mel, sukker, kanel og pekannøtter. Tilsett smør og bruk en gaffel til å kutte det inn til det blir smuldrete. Sett til side.
  4. 44. Til muffingeværet: I en stor bolle, sikt sammen mel, sukker, bakepulver, kanel og salt. Lag en fordypning i midten av melblandingen og tilsett egg, gresskar, olivenolje og vanilje. Pisk sammen til det er glatt.
  5. 55. Fordel gresskarblandingen i muffinsformene, ca. halvfull. Legg deretter en spiseskje kremostfyll midt i hver bolle. Prøv å unngå at kremosten berører papiret. Strø over streusel-toppingen.
  6. 66. Stek ved 190 grader C (375 grader F) i 20 til 25 minutter.