
Gresskar- og kremostmuffins
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke kremost (8 unser)
- 2. 1 egg
- 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 3 spiseskjeer brunt sukker
- 5. 4 ½ spiseskjeer hvetemel
- 6. 5 spiseskjeer hvitt sukker
- 7. ¾ teskje malt kanel
- 8. 3 spiseskjeer smør
- 9. 3 spiseskjeer hakkede pekannøtter
- 10. 2 ½ kopper hvetemel
- 11. 2 kopper hvitt sukker
- 12. 2 teskjeer bakepulver
- 13. 2 teskjeer malt kanel
- 14. ½ teskje salt
- 15. 2 egg
- 16. 1 ⅓ kopper hermetisert gresskar
- 17. ⅓ kopp olivenolje
- 18. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør og mel 18 muffinsformer, eller bruk papirformer.
- 22. For fyllet: I en middels stor bolle, pisk kremost til den er myk. Tilsett egg, vanilje og brunt sukker. Pisk til glatt, og sett til side.
- 33. Til streusel-toppingen: I en middels stor bolle, bland mel, sukker, kanel og pekannøtter. Tilsett smør og bruk en gaffel til å kutte det inn til det blir smuldrete. Sett til side.
- 44. Til muffingeværet: I en stor bolle, sikt sammen mel, sukker, bakepulver, kanel og salt. Lag en fordypning i midten av melblandingen og tilsett egg, gresskar, olivenolje og vanilje. Pisk sammen til det er glatt.
- 55. Fordel gresskarblandingen i muffinsformene, ca. halvfull. Legg deretter en spiseskje kremostfyll midt i hver bolle. Prøv å unngå at kremosten berører papiret. Strø over streusel-toppingen.
- 66. Stek ved 190 grader C (375 grader F) i 20 til 25 minutter.