Jenns utenomjordiske spaghetti og kjøttboller

Jenns utenomjordiske spaghetti og kjøttboller

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 (16 ounces) bokser knuste tomater
  • 3 (6 ounces) bokser tomatpuré
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp sukker
  • 1/4 kopp hakket fersk oregano, delt
  • 1 tørket laurbærblad
  • salt og pepper etter smak
  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 kopp italiensk krydret brødsmuler
  • 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 2 egg, lett pisket
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1 (16 ounces) pakke ubehandlet spaghetti

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor kjele over middels varme, og kok løken til den er lett brun. Bland inn 2 fedd hvitløk, og kok i 1 minutt. Rør inn knuste tomater, tomatpuré, vann, sukker, halvparten av oreganoen, og laurbærblad. Krydre med salt og pepper. Kok opp, skru ned varmen, og la det småkoke mens du lager kjøttbollene.
  2. 2I en bolle, bland sammen kjøttdeigen, brødsmuler, resten av oreganoen, resten av hvitløken, persille, egg og ost. Krydre med salt og pepper. Rull til kuler på ca. 2,5 cm i diameter, og legg dem i sausen. La det koke i 40 minutter, eller til kjøttbollene har en indre temperatur på minst 72°C.
  3. 3Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann, og rør inn spagettien. Kok i 8 til 10 minutter, til den er al dente, og sil av vannet. Server kjøttbollene og sausen over den kokte spagettien.