
Hot Fudge iskrembar-dessert
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1 (16 unser) boks sjokoladesirup
- 2. 3/4 kopp peanøttsmør
- 3. 19 iskrem-sandwicher
- 4. 1 (12 unser) beholder med frossen pisket krem, tint
- 5. 1 kopp saltede peanøtter
Fremgangsmåte
- 11. Hell sjokoladesirupen i en middels stor, mikrosikker bolle og varm den i mikrobølgeovnen til den er varm, ca. 2 minutter på høy effekt, stopp hver 30. sekund. Ikke la den koke. Rør inn peanøttsmør i den varme sjokoladen til den er glatt. La den avkjøle til romtemperatur.
- 22. Legg et lag med iskrem-sandwicher i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form. Fordel halvparten av den piskede kremen over sandwicherne. Skje over halvparten av sjokoladeblandingen. Topp med halvparten av peanøttene. Gjenta lagene. Frys til det er fast, minst 1 time. Skjær i firkanter og server.