
Ananas-kake opp-ned VII
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1 1/2 kopper brunt sukker
- 3. 1 (20 unse) boks skivet ananas
- 4. 10 maraschino-kirsebær
- 5. 1 (18,25 unse) pakke hvit kakeblanding
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smøret over middels høy varme i jernpannen. Fjern fra varmen og strø det brune sukkeret jevnt over smøret. Deretter legger du ananasringene rundt bunnen av pannen, i ett lag. Plasser en maraschino-kirsebær i midten av hver ananasring. Forbered kakeblandingen etter instruksjonene fra produsenten, og erstatt noe av ananasjuicen med noe av væsken i oppskriften. Hell røren over ananaslaget.
- 22. Stek som anvist på pakningen for kakeblandingen. Avkjøl i 10 minutter, og snu deretter forsiktig kaken ut av pannen og over på en tallerken. Ikke la kaken avkjøles for lenge, ellers vil den sette seg fast i pannen.