
Kylling Tetrazzini IV
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke spaghetti (8 unser), knust i biter
- 2. 1/4 kopp smør
- 3. 1/4 kopp hvetemel
- 4. 3/4 teskje salt
- 5. 1/4 teskje malt svart pepper
- 6. 1 kopp kyllingbuljong
- 7. 1 kopp kremfløte
- 8. 2 spiseskjeer sherry
- 9. 1 boks (4,5 unser) skivede sopp, drenert
- 10. 2 kopper hakket kokt kylling
- 11. 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett spaghetti, og kok i 8 til 10 minutter, eller til al dente; sil av vannet.
- 33. I mellomtiden, i en stor kjele, smelt smør over lav varme. Rør inn mel, salt og pepper. Kok under omrøring til det er jevnt. Ta kjelen av varmen, og rør gradvis inn kyllingkraft og fløte.
- 44. Sett kjelen tilbake på varmen, og la det småkoke i ett minutt under konstant omrøring. Tilsett sherry, og rør inn den kokte spaghetti, sopp og kylling. Hell blandingen i den forberedte ildfaste formen, og strø over parmesanost.
- 55. Stek i ovnen i 30 minutter, til det er boblende og lett gyllent.