
Syrlig honningglasert skinke
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1. 1 (10 pounds) helkokt, benfri skinke
- 2. 1 1/4 kopper pakket mørk brunt sukker
- 3. 1/3 kopp ananasjuice
- 4. 1/3 kopp honning
- 5. 1/3 stor appelsin, presset og revet skall
- 6. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 7. 1/4 teskje malt nellik
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg skinken i en stekepanne.
- 22. I en liten kjele, bland brunt sukker, ananasjuice, honning, appelsinjuice, appelsinskall, Dijon-sennep og malt nellik. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 5 til 10 minutter. Sett til side.
- 33. Stek skinken i en forvarmet ovn uten å dekke den i 2 timer. Ta skinken ut av ovnen, og pensle den med glasuren. Stek i ytterligere 30 til 45 minutter, og pensle skinken med glasur hver 10. minutt.