Syrlig honningglasert skinke

Syrlig honningglasert skinke

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (10 pounds) helkokt, benfri skinke
  • 2. 1 1/4 kopper pakket mørk brunt sukker
  • 3. 1/3 kopp ananasjuice
  • 4. 1/3 kopp honning
  • 5. 1/3 stor appelsin, presset og revet skall
  • 6. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 7. 1/4 teskje malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg skinken i en stekepanne.
  2. 22. I en liten kjele, bland brunt sukker, ananasjuice, honning, appelsinjuice, appelsinskall, Dijon-sennep og malt nellik. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 5 til 10 minutter. Sett til side.
  3. 33. Stek skinken i en forvarmet ovn uten å dekke den i 2 timer. Ta skinken ut av ovnen, og pensle den med glasuren. Stek i ytterligere 30 til 45 minutter, og pensle skinken med glasur hver 10. minutt.