Hello Fresh Mobile Banner
Den beste potetsalaten

Den beste potetsalaten

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 6 egg
  • 10 røde poteter
  • 1 kopp majones
  • 1/2 kopp ranchdressing
  • 1/3 kopp sylteagurkrelish
  • 2 spiseskjeer sennep (gul, ferdiglaget)
  • 1 1/2 teskjeer salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/8 teskje paprika
  • 1/8 teskje sellerifrø
  • 1 løk, hakket
  • 1/4 kopp pepperoncini (valgfritt)
  • 1/4 kopp skivede svarte oliven (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en kjele i ett lag og fyll med vann slik at det dekker eggene med ca. 2,5 cm. Sett på lokk og kok opp vannet på høy varme. Ta kjelen av varmen og la eggene stå i det varme vannet i 15 minutter. Hell ut det varme vannet; avkjøl eggene under kaldt rennende vann i vasken. Skrell og hakk de avkjølte eggene.
  2. 2Legg potetene i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels-lav, sett på lokk og la småkoke til de er møre, ca. 15–20 minutter. Sil av vannet og sett i kjøleskapet til de er kalde. Skrell og skjær i terninger når de er kalde.
  3. 3Rør sammen majones, ranch-dressing, sylteagurk, sennep, salt, pepper, paprika og sellerifrø i en bolle. Tilsett eggene, potetene, løk, pepperoncini og oliven; rør til alt er jevnt blandet. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.