Vegansk sjokoladekake

Vegansk sjokoladekake

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje hvit eddik
  • 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x13 cm (9x5 tommer) brødform lett.
  2. 2Sikt sammen mel, sukker, kakao, natron og salt. Tilsett olje, vanilje, eddik og vann. Bland godt til det er jevnt.
  3. 3Hell røren i den forberedte formen og stek ved 175 grader C (350 grader F) i 45 minutter. Ta ut av ovnen og la avkjøle.