Hello Fresh Mobile Banner
Kylling- og maischili

Kylling- og maischili

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1 (454 gram) glass salsa
  • 2 teskjeer hvitløkpulver
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 teskje chilipulver
  • Salt etter smak
  • Nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 (312 gram) boks med meksikansk mais
  • 1 (425 gram) boks med pintobønner

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kylling og salsa i slow cookeren kvelden før du ønsker å spise denne chilien. Krydre med hvitløkspulver, spisskummen, chilipulver, salt og pepper. Kok i 6 til 8 timer på lav varme.
  2. 2Omtrent 3 til 4 timer før du vil spise, rør kyllingen fra hverandre med to gafler. Returner kjøttet til gryten, og fortsett å koke.
  3. 3Rør inn mais og pintobønner i slow cookeren. La det småkoke til det er klart til servering.