
Kylling- og maischili
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1 (454 gram) glass salsa
- 2 teskjeer hvitløkpulver
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 teskje chilipulver
- Salt etter smak
- Nykvernet svart pepper etter smak
- 1 (312 gram) boks med meksikansk mais
- 1 (425 gram) boks med pintobønner
Fremgangsmåte
- 1Legg kylling og salsa i slow cookeren kvelden før du ønsker å spise denne chilien. Krydre med hvitløkspulver, spisskummen, chilipulver, salt og pepper. Kok i 6 til 8 timer på lav varme.
- 2Omtrent 3 til 4 timer før du vil spise, rør kyllingen fra hverandre med to gafler. Returner kjøttet til gryten, og fortsett å koke.
- 3Rør inn mais og pintobønner i slow cookeren. La det småkoke til det er klart til servering.