
Fruktpizza I
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 egg
- 1 1/4 kopper hvetemel
- 1 teskje krem av tartar
- 1/2 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 1 (8 unser) pakke kremost
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, pisk smør og 3/4 kopp sukker sammen til det er glatt. Bland inn egg.
- 3Bland melet, kremost, bakepulver, natron og salt; rør det inn i den kremete blandingen til det akkurat er blandet.
- 4Trykk deigen ut i en ugredd pizzapanne.
- 5Stek i forvarmet ovn i 8 til 10 minutter, eller til den er lett gyllen. Avkjøl.
- 6I en stor bolle, pisk kremost med 1/2 kopp sukker og vanilje til det er lett og luftig.
- 7Smør dette over den avkjølte bunnen.
- 8Pynt med ønsket frukt på toppen av fyllet, og sett kaldt.