
Laksesuppe
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 3 ss smør
- 3/4 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1 teskje hvitløkspulver
- 2 kopper terningkastede poteter
- 2 gulrøtter, terningkastet
- 2 kopper kyllingkraft
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt svart pepper
- 1 teskje tørket dill
- 2 (454 gram) bokser laks
- 1 (355 ml) boks kondensert melk
- 1 (425 gram) boks kremet mais
- 1/2 pund revet Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør i en stor gryte over middels varme. Surr løk, selleri og hvitløkspulver til løken er myk. Rør inn poteter, gulrøtter, buljong, salt, pepper og dill. Kok opp, og skru ned varmen. Dekk til, og la det småkoke i 20 minutter.
- 2Rør inn laks, hermetikkmelk, mais og ost. Kok til det er gjennomvarmt.