Hello Fresh Mobile Banner
Krydret søt, ristet rød pepper-hummus

Krydret søt, ristet rød pepper-hummus

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1 (425 gram) boks kikerter, avrent
  • 1 (115 gram) glass ovnsbakte røde paprika
  • 3 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 ½ spiseskje tahini
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • ½ teskje malt spisskummen
  • ½ teskje cayennepepper
  • ¼ teskje salt
  • 1 spiseskje hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1I en elektrisk blender eller food processor, kjør kikerter, røde paprika, sitronsaft, tahini, hvitløk, spisskummen, cayenne og salt til en jevn og lett luftig blanding. Bruk lange pulseringer, og pass på å skrape ned sidene av blenderen eller food processoren mellom pulsingene. Overfør til en serveringsskål og sett i kjøleskapet i minst 1 time. (Hummusen kan lages opptil 3 dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Ta den ut av kjøleskapet og la den bli romtemperert før servering.)
  2. 2Strø hummusen med hakket persille før servering.