Himmelske poteter og skinke

Himmelske poteter og skinke

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 5 pund røde poteter, delt i kvarter
  • 2. 1 (454 gram) beholder rømme
  • 3. 1/2 kopp smør
  • 4. 1 (308 gram) boks kondensert kyllingsuppe
  • 5. 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 6. 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 7. 2 kopper kokt, hakket skinke
  • 8. Salt og pepper etter smak
  • 9. 1 1/2 kopper Parmesan-ostsmakende brødsmuler
  • 10. 1/4 kopp smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
  2. 22. Legg potetene i en stor kjele med vann, og kok opp. La dem koke til de er lett møre, ca. 12 minutter. Sil av vannet, og overfør potetene til en stor bolle.
  3. 33. Bland rømme, smør, kyllingsuppe, cheddarost, grønn løk, skinke, salt og pepper med potetene. Fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Strø over brødsmuler, og drypp med smør.
  4. 44. Stek i ovnen i 30 minutter.