
Himmelske poteter og skinke
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 5 pund røde poteter, delt i kvarter
- 1 (454 gram) beholder rømme
- 1/2 kopp smør
- 1 (308 gram) boks kondensert kyllingsuppe
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 2 kopper kokt, hakket skinke
- Salt og pepper etter smak
- 1 1/2 kopper Parmesan-ostsmakende brødsmuler
- 1/4 kopp smeltet smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 2Legg potetene i en stor kjele med vann, og kok opp. La dem koke til de er lett møre, ca. 12 minutter. Sil av vannet, og overfør potetene til en stor bolle.
- 3Bland rømme, smør, kyllingsuppe, cheddarost, grønn løk, skinke, salt og pepper med potetene. Fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Strø over brødsmuler, og drypp med smør.
- 4Stek i ovnen i 30 minutter.