Hello Fresh Mobile Banner
Tranebærsaus i verdensklasse

Tranebærsaus i verdensklasse

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1 kopp vann
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 (340 gram) pakke ferske tranebær
  • 4. 1 appelsin, skrelt og most
  • 5. 1 eple - skrelt, kjernet og hakket
  • 6. 1 pære - skrelt, kjernet og hakket
  • 7. 1 kopp hakket tørket frukt
  • 8. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1 teskje malt kanel
  • 11. 1/2 teskje malt muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Skru ned varmen til lav, og rør inn tranebær, most appelsin, eple, pære, tørket frukt, pekannøtter, salt, kanel og muskatnøtt. Dekk til, og la det småkoke i 30 minutter, av og til omrøring, til tranebærene sprekker. Fjern fra varmen, og la det avkjøle til romtemperatur.