
Quinoa som tilbehør
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje smør
- 2. 1 kopp ukokt quinoa
- 3. 2 kopper grønnsaksbuljong
- 4. 2 teskjeer hakket hvitløk
- 5. 2 spiseskjeer hakket frisk persille
- 6. 1/2 spiseskje hakket frisk timian
- 7. 1/4 teskje salt
- 8. 1 liten løk, finhakket
- 9. 1 dash fersk sitronsaft (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en kjele over middels varme. Tilsett quinoa, og rør om av og til, til den er lett gyllen, ca. 5 minutter. Rør inn buljong, og kok opp. Skru ned varmen, dekk til, og kok i 15 minutter, eller til quinoa er mør.
- 22. I en bolle, vend quinoa sammen med hvitløk, persille, timian, salt og løk. Dryss over sitronsaft, og server.