Hello Fresh Mobile Banner
Amish kjøttkake

Amish kjøttkake

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2 1/2 kopper knuste kjeks med smørsmak
  • 1 liten løk, hakket
  • 2 egg
  • 3/4 kopp ketchup
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 skiver bacon
  • 1 kopp ketchup
  • 2 spiseskjeer eddik
  • 3/4 teskje salt, eller etter smak
  • 2 spiseskjeer ferdiglaget gul sennep
  • 1/2 kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen kjøttdeig, knuste kjeks, løk, egg, 3/4 kopp ketchup og 1/4 kopp brunt sukker til en jevn blanding. Trykk det ut i en 23x13 cm (9x5 tommer) loafform. Legg de to skivene med bacon over toppen.
  3. 3Stek i 1 time i den forvarmede ovnen, eller til kjøttet er gjennomstekt. Mens kjøttkaken steker, bland sammen den resterende koppen ketchup, eddik, salt, sennep og 1/2 kopp brunt sukker. Smør dette over toppen av kjøttkaken de siste 15 minuttene av steketiden.