Hello Fresh Mobile Banner
Potetlatkes I

Potetlatkes I

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 2 kopper skrelte og revne poteter
  • 1 spiseskje revet løk
  • 3 egg, pisket
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1 ½ teskje salt
  • ½ kopp peanøttolje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i et osteklede og klem ut så mye væske som mulig.
  2. 2I en middels stor bolle rører du sammen potetene, løk, egg, mel og salt.
  3. 3I en stor, tykkbunnet stekepanne over middels høy varme varmer du opp oljen til den er varm. Legg store skjeer med potetblandingen i den varme oljen, og trykk dem ned for å danne kaker som er ca. 0,5 til 1 cm tykke. Stek til de er gylne på den ene siden, snu og stek til de er gylne på den andre siden. La dem renne av på kjøkkenpapir. Server varme!