
Manicotti italiensk gryte
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1 pund rigatoni pasta
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pund italiensk pølse
- 1 boks (8 unser) sopp, drenert
- 2 glass (32 unser) spaghetti saus
- 1 ½ pund revet mozzarellaost
- tynne skiver pepperoni
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Ha i rigatoni og kok til al dente, ca. 8–10 minutter. Sil av vannet, og sett pastaen til side.
- 3I mellomtiden, brun kjøttdeig og italiensk pølse i en stor stekepanne over middels varme. Bruk en hullsleiv til å ta kjøttdeigen og pølsen opp og legg dem i en ildfast form. Rør inn sopp, spaghetti saus og den kokte pastaen i formen. Strø ost og pepperoni over toppen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til osten er gyllen og boblende, ca. 20 minutter.