Manicotti italiensk gryte

Manicotti italiensk gryte

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1 pund rigatoni pasta
  • 2. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 3. 1 pund italiensk pølse
  • 4. 1 boks (8 unser) sopp, drenert
  • 5. 2 glass (32 unser) spaghetti saus
  • 6. 1 ½ pund revet mozzarellaost
  • 7. tynne skiver pepperoni

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Ha i rigatoni og kok til al dente, ca. 8–10 minutter. Sil av vannet, og sett pastaen til side.
  3. 33. I mellomtiden, brun kjøttdeig og italiensk pølse i en stor stekepanne over middels varme. Bruk en hullsleiv til å ta kjøttdeigen og pølsen opp og legg dem i en ildfast form. Rør inn sopp, spaghetti saus og den kokte pastaen i formen. Strø ost og pepperoni over toppen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til osten er gyllen og boblende, ca. 20 minutter.