Enkel kremostdansk

Enkel kremostdansk

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1. 2 bokser (10 unser) ferdigkjøpt butterdeig til croissanter
  • 2. 2. 2 pakker (8 unser) kremost, i terninger
  • 3. 3. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 4. 4. 1 1/2 teskje sitronsaft
  • 5. 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 6. 2 teskjeer rømme
  • 7. 7. 1 kopp melis (konfektørsukker)
  • 8. 8. 1 spiseskje melk
  • 9. 9. 1 spiseskje smør, myknet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform lett.
  2. 22. Legg bunnen av bakeformen med én boks med croissanter. Klem alle skjøtene sammen for å forsegle.
  3. 33. I en stor bolle, bland sammen kremost, hvitt sukker, sitronsaft, vaniljeekstrakt og rømme. Fordel fyllet over croissantene. Legg den andre boksen med croissanter oppå fyllet.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 30 minutter.
  5. 55. I en liten bolle, rør sammen melis, melk og smør. Når wieneren har avkjølt, drypp over glasuren.