Hello Fresh Mobile Banner
Bourbon Chicken

Bourbon Chicken

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1 teskje malt ingefær
  • 4 unser soyasaus
  • 2 spiseskjeer tørket, finhakket løk
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 3/8 kopp bourbon
  • 1/2 teskje hvitløkspulver

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23 x 33 cm. I en liten bolle blander du ingefær, soyasaus, løkflak, sukker, bourbon og hvitløkspulver. Rør godt sammen og hell blandingen over kyllingen. Dekk formen med plastfolie og sett den i kjøleskapet. Mariner over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  3. 3Ta formen ut av kjøleskapet og fjern plastfolien. Stek i den forvarmede ovnen, og pensle ofte med saften fra formen, i 1 1/2 time eller til kyllingen er godt brunet og saften som kommer ut er klar.