
Bourbon Chicken
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1 teskje malt ingefær
- 4 unser soyasaus
- 2 spiseskjeer tørket, finhakket løk
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 3/8 kopp bourbon
- 1/2 teskje hvitløkspulver
Fremgangsmåte
- 1Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23 x 33 cm. I en liten bolle blander du ingefær, soyasaus, løkflak, sukker, bourbon og hvitløkspulver. Rør godt sammen og hell blandingen over kyllingen. Dekk formen med plastfolie og sett den i kjøleskapet. Mariner over natten.
- 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 3Ta formen ut av kjøleskapet og fjern plastfolien. Stek i den forvarmede ovnen, og pensle ofte med saften fra formen, i 1 1/2 time eller til kyllingen er godt brunet og saften som kommer ut er klar.