Rasende god varm kylling- og nachodip

Rasende god varm kylling- og nachodip

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1 (14 unser) boks hakkede tomater med grønne chilipepper (for eksempel RO*TEL®), avrent
  • 1 (450 gram) brødformet ostepålegg, skåret i terninger (for eksempel Velveeta®)
  • 2 store, skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar, revet
  • 1/3 kopp rømme
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 1 1/2 spiseskje taco-krydderblanding
  • 2 spiseskje finhakket jalapeño, eller etter smak (valgfritt)
  • 1 kopp svarte bønner, skylt og avrent

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser de hakkede tomatene, processed cheese, kyllingkjøtt, rømme, grønn løk, tacokrydder og jalapeño i en slow cooker. Kok på høy varme, og rør av og til til osten har smeltet og dippet er varmt, ca. 1 til 2 timer. Rør inn svarte bønner, og kok i ytterligere 15 minutter for å varme opp.