Hello Fresh Mobile Banner
Grillet sitronkylling

Grillet sitronkylling

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1/3 kopp sitronsaft
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 2 spiseskjeer finhakket rød paprika
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland sitronsaft, olivenolje, Dijon-sennep, hvitløk, rød paprika, salt og pepper. Sett til side 1/4 kopp av blandingen til bruk som marinade. Legg kyllingen i bollen, og la den marinere i minst 20 minutter i kjøleskapet.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Sil av og kast marinaden fra bollen, og legg kyllingen på grillen. Stek i 6 til 8 minutter på hver side, til saften er klar, og pensle av og til med den reserverte marinaden.