
Grillet sitronkylling
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1/3 kopp sitronsaft
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 2 store hvitløksfedd, finhakket
- 2 spiseskjeer finhakket rød paprika
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland sitronsaft, olivenolje, Dijon-sennep, hvitløk, rød paprika, salt og pepper. Sett til side 1/4 kopp av blandingen til bruk som marinade. Legg kyllingen i bollen, og la den marinere i minst 20 minutter i kjøleskapet.
- 2Forvarm grillen til høy varme.
- 3Pensle grillristen lett med olje. Sil av og kast marinaden fra bollen, og legg kyllingen på grillen. Stek i 6 til 8 minutter på hver side, til saften er klar, og pensle av og til med den reserverte marinaden.