Hello Fresh Mobile Banner
Lauras utrolige kylling og pasta

Lauras utrolige kylling og pasta

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (6 ounces) skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar – kuttet i 1 tomme brede strimler
  • 2. 2. 1 (14,5 ounces) boks kyllingbuljong
  • 3. 3. 1 (10 ounces) pakke frossen spinat, tint og avrent
  • 4. 4. 1 (8 ounces) pakke kald kremost, i terninger
  • 5. 5. 10 cherrytomater, delt i to
  • 6. 6. 1 (16 ounces) pakke tørket pennepasta

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med vann, og rør inn penne-pasta.
  2. 22. I mellomtiden, i en stor stekepanne over middels varme, kok kyllingbiter i buljong; la det småkoke til det er ferdig, ca. 10 minutter. Rør inn terningvis med kremost og spinat. La det småkoke igjen, og kok i ca. 5 minutter, rør av og til. Rør inn cherrytomater, og kok i ca. 3 minutter til.
  3. 33. I en stor bolle, bland sammen den kokte, avdryppede pastaen og sausen. La det stå i noen minutter før servering.