
Lauras utrolige kylling og pasta
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1. 4 (6 ounces) skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar – kuttet i 1 tomme brede strimler
- 2. 2. 1 (14,5 ounces) boks kyllingbuljong
- 3. 3. 1 (10 ounces) pakke frossen spinat, tint og avrent
- 4. 4. 1 (8 ounces) pakke kald kremost, i terninger
- 5. 5. 10 cherrytomater, delt i to
- 6. 6. 1 (16 ounces) pakke tørket pennepasta
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med vann, og rør inn penne-pasta.
- 22. I mellomtiden, i en stor stekepanne over middels varme, kok kyllingbiter i buljong; la det småkoke til det er ferdig, ca. 10 minutter. Rør inn terningvis med kremost og spinat. La det småkoke igjen, og kok i ca. 5 minutter, rør av og til. Rør inn cherrytomater, og kok i ca. 3 minutter til.
- 33. I en stor bolle, bland sammen den kokte, avdryppede pastaen og sausen. La det stå i noen minutter før servering.