
Cindys gresskarpai
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1 1/2 pint vaniljeis, myknet
- 3 egg
- 1 3/4 kopper gresskarpuré
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 2 (9 tommer) ustekte paibunner
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Plasser iskremen i nærheten av den varme ovnen for å myke den opp.
- 2I en stor bolle, visp sammen eggene. Rør inn gresskarpuré, sukker, salt, kanel, ingefær og muskatnøtt. Bland inn myk iskrem til en jevn røre. Hell fyllet i to 23 cm paibunner.
- 3Stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen. Reduser temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og stek ytterligere 30 til 40 minutter, eller til fyllet er stivnet.