Oransje kyllingwok

Oransje kyllingwok

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1 kopp appelsinjuice
  • 1 spiseskje revet appelsinskall
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1 teskje salt
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelene - kuttet i 2,5 cm biter
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1 kopp bønnespirer (valgfritt)
  • 1 pakke med sprø chow mein-nudler (6 unser)

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle blander du appelsinjuice, appelsinskall, soyasaus, salt, hvitløk og brunt sukker. Rør godt.
  2. 2Varm opp olje i en stor stekepanne eller wok over middels høy varme. Når oljen begynner å boble, tilsett kylling. Stek til den er gjennomstekt (ikke lenger rosa innvendig), ca. 7 til 10 minutter.
  3. 3Tilsett appelsinsausen og kyllingen, og kok opp til sausen begynner å boble. Rør inn melet, litt av gangen, til sausen har tyknet etter eget ønske. Tilsett bønnespirer og kok i 1 minutt; server varm over chow mein-nudler.