Yakisoba kylling

Yakisoba kylling

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje sesamolje
  • 2. 1 spiseskje rapsolje
  • 3. 2 spiseskjeer chilipasta
  • 4. 2 hvitløksfedd, hakket
  • 5. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar - skåret i 2,5 cm biter
  • 6. 1/2 kopp soyasaus
  • 7. 1 løk, skåret i åttendedeler på langs
  • 8. 1/2 middels hodekål, grovhakket
  • 9. 2 gulrøtter, grovhakket
  • 10. 225 gram soba-nudler, kokt og avrent

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor stekepanne kombineres sesamolje, rapsolje og chilipasta; stek under omrøring i 30 sekunder. Tilsett hvitløk og stek ytterligere 30 sekunder. Tilsett kylling og 1/4 kopp soyasaus, og stek under omrøring til kyllingen ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Fjern kyllingblandingen fra pannen, sett til side og hold varm.
  2. 22. I den tomme pannen kombineres løk, kål og gulrøtter. Stek under omrøring til kålen begynner å visne, 2 til 3 minutter. Rør inn den resterende soyasausen, kokte nudler og kyllingblandingen i pannen, og bland godt. Server og nyt!