Gresk kylling

Gresk kylling

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 3. 1 ss fersk rosmarin, hakket
  • 4. 1 ss fersk timian, hakket
  • 5. 1 ss fersk oregano, hakket
  • 6. 2 sitroner, presset
  • 7. 1 (1,8 kg) kylling, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 1I en glassform, bland olivenolje, hvitløk, rosmarin, timian, oregano og sitronsaft. Legg kyllingbitene i blandingen, dekk til, og mariner i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Legg kyllingen på grillen, og kast marinaden. Stek kyllingbitene i opptil 15 minutter på hver side, til saften renner ut. Mindre biter vil ikke ta like lang tid.