
Balsamisk boulevardier
Lær hvordan du lager en elegant balsamic boulevardier med denne enkle oppskriften. Perfekt for cocktailkvelden. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1. 2 unse balsamicoeddik
- 2. 2 unse agavesirup
- 3. 2 unse søt vermut, for eksempel Carpano Antica
- 4. 1 ½ unse rye-whisky, for eksempel Bulleit
- 5. ½ unse Aperol
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en liten kjele over svak varme, reduser balsamicoeddik og agavesirup til det blir sirupaktig, omtrent 10 minutter. Sett til side og la det avkjøle helt. Hell det ut på en tallerken, og lag et flatt lag.
- 33. Dypp kanten av et martiniglass i balsamico/agavesirupen.
- 44. I en cocktailshaker fylt med is (helst en stor terning), tilsett vermut, rye og Aperol. Rør godt, og sil deretter sakte over i det rimede martiniglasset.