Mangochampagne-aperitiff
oppskrift på mango champagne aperitif, en frisk og elegant drikke perfekt for sommerfester. lær hvordan du lager denne deilige aperitifen steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/2 pund frosne mangobiter, lett tint
- 2 til 3 spiseskjeer sukker
- 1/2 kopp Moscato
- 1 flaske kaldt tørr Champagne
- 4 til 5 lavendelblomster eller roseblader
Fremgangsmåte
- 1Bland mango og sukker i en blender og kjør til det er most. Tilsett Moscato og kjør kort sammen.
- 2For servering: Fyll et avkjølt champagneglass halvfullt med mango-Moscato-blandingen. Fyll opp med avkjølt champagne og rør forsiktig for å blande. Strø over hakkede lavendelblomster.