
Honningmelon, jicama og agurksangria
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull honeydew, jicama og agurksangria. Perfekt for sommerens selskaper og varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/2 jicama, skrelt og kuttet i staver på 1/4 x 3/4 tommer
- 1/4 honningmelon, frø og skall fjernet, delt på tvers, kuttet i vinkel på 1/4 tomme
- 1 kopp sukker
- 1/2 kopp limesaft
- En flaske på 750 milliliter Riesling eller annen søt hvitvin
- 1 kopp gin, for eksempel Hendrick's
- 1 kopp triple sec, for eksempel Cointreau
- To bokser på 340 gram sitron-lime brus, for eksempel Sprite
- 1/2 agurk, delt på tvers, kuttet i vinkel på 1/4 tomme
Fremgangsmåte
- 1Kok opp sukker og limejuice i en liten kjele, og rør til sukkeret har løst seg opp. La det avkjøle, deretter overfør sirupen til en 3-liters mugge.
- 2Tilsett vin, gin, triple sec og brus i muggen, og rør godt. Ha i agurk, jicama og melon, og dekk muggen med plastfolie. Sett sangriaen i kjøleskapet i minst 4 timer, gjerne over natten.
- 3For å servere, fyll 8 glass med is til halvparten, og hell deretter sangria og frukt i hvert glass.