Honningmelon, jicama og agurksangria

Honningmelon, jicama og agurksangria

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull honeydew, jicama og agurksangria. Perfekt for sommerens selskaper og varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1/2 jicama, skrelt og kuttet i staver på 1/4 x 3/4 tommer
  • 1/4 honningmelon, frø og skall fjernet, delt på tvers, kuttet i vinkel på 1/4 tomme
  • 1 kopp sukker
  • 1/2 kopp limesaft
  • En flaske på 750 milliliter Riesling eller annen søt hvitvin
  • 1 kopp gin, for eksempel Hendrick's
  • 1 kopp triple sec, for eksempel Cointreau
  • To bokser på 340 gram sitron-lime brus, for eksempel Sprite
  • 1/2 agurk, delt på tvers, kuttet i vinkel på 1/4 tomme

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp sukker og limejuice i en liten kjele, og rør til sukkeret har løst seg opp. La det avkjøle, deretter overfør sirupen til en 3-liters mugge.
  2. 2Tilsett vin, gin, triple sec og brus i muggen, og rør godt. Ha i agurk, jicama og melon, og dekk muggen med plastfolie. Sett sangriaen i kjøleskapet i minst 4 timer, gjerne over natten.
  3. 3For å servere, fyll 8 glass med is til halvparten, og hell deretter sangria og frukt i hvert glass.