
Kyllingpasta salat II
En deilig og enkel oppskrift på kylling pasta salat perfekt for sommermåltider. Rask å lage og smakfull. Passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 pund rotini- eller korketrekkerpasta
- 1/2 kopp skivede ferske sopp
- 1/2 kopp skivede grønne oliven
- 1 stilk selleri, hakket
- 1/4 kopp finhakket løk
- 1 kopp revet Cheddarost
- 1 (10 ounces) pakke frosne maiskjerner
- 1 grønn paprika, hakket
- 3/4 kopp italiensk salatdressing
- 1/2 kopp majones
- 1 kopp hermetisk kyllingkjøtt – avrent og flaket
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet og skyll med kaldt vann. Hell over i en stor serveringsskål.
- 2Bland sopp, oliven, selleri, løk, ost, mais og grønn paprika med pastaen; bland godt.
- 3I en liten bolle, visp sammen dressing og majones; hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir dekket.
- 4Vend forsiktig inn den flakede kyllingen; sett i kjøleskapet i noen timer eller server med en gang.