Kyllingpasta salat II

Kyllingpasta salat II

En deilig og enkel oppskrift på kylling pasta salat perfekt for sommermåltider. Rask å lage og smakfull. Passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 pund rotini- eller korketrekkerpasta
  • 1/2 kopp skivede ferske sopp
  • 1/2 kopp skivede grønne oliven
  • 1 stilk selleri, hakket
  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 1 kopp revet Cheddarost
  • 1 (10 ounces) pakke frosne maiskjerner
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 3/4 kopp italiensk salatdressing
  • 1/2 kopp majones
  • 1 kopp hermetisk kyllingkjøtt – avrent og flaket
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet og skyll med kaldt vann. Hell over i en stor serveringsskål.
  2. 2Bland sopp, oliven, selleri, løk, ost, mais og grønn paprika med pastaen; bland godt.
  3. 3I en liten bolle, visp sammen dressing og majones; hell dressingen over salaten og vend forsiktig slik at alt blir dekket.
  4. 4Vend forsiktig inn den flakede kyllingen; sett i kjøleskapet i noen timer eller server med en gang.