
Maple Pig Cocktail
oppskriften på maple pig cocktail er perfekt for sommerdager. lær hvordan du lager denne søte og forfriskende drinken hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 1. 2 gode kvalitets maraschino-kirsebær, for eksempel Luxardo
- 1/2 unser lønnesirup
- 3 dråper Bacon Bitters
- 1/2 unser sitronsaft
- 2 unser bacon-infusert bourbon, oppskrift følger
- 1 sitronbåt, til pynt
- 8 skiver bacon
- 2 kopper bourbon whiskey
Fremgangsmåte
- 1Mos de kirsebærene, lønnesirupen, bitters og sitronjuicen i en cocktailshaker.
- 2Tilsett is i mosen og rist raskt for å blande og dekke isen.
- 3Tilsett bacon-infusert bourbon i shakeren og rør—ikke rist; det vil skade whiskeyen.
- 4Hell over i et rocks-glass (sil ikke; du vil ha all den marinerte isen i glasset). Pynt med en sitronbåt.
- 5Kok baconet til det er sprøtt. Tilsett baconet og dets utbytte (fettet) i et glass med lokk, for eksempel en Mason-krukke, sammen med bourbonen. Sett i fryseren til fettet har stivnet, og fjern deretter det øverste fettlaget. Sil bourbonen over i en annen Mason-krukke eller en lufttett beholder, og sett den tilbake i fryseren. Gjenta siste steg én eller to ganger til, og avslutt med å sile gjennom en finmasket sikt dekket med fuktet osteklede. Bruk umiddelbart eller oppbevar i kjøleskapet i en lufttett beholder.