Sitronpepper-pasta med sjømat

Sitronpepper-pasta med sjømat

Lær å lage en smakfull lemon pepper pasta med sjømat. En enkel og rask oppskrift perfekt for en smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke sitronpepper linguine (8 unser)
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer hakket hvitløk
  • 1 spiseskje sitronpepper
  • 450 gram medium reker – skrelte og rensede
  • 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann, tilsett pasta, og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente. Sil av vannet, og ha pastaen tilbake i kjelen.
  2. 2Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme. Stek hvitløk, sitronpepper og reker i oljen til rekene er gjennomstekt, ca. 3 til 5 minutter.
  3. 3Vend pastaen med rekene og Parmesanost.