Chile-ostefatlasagne

Chile-ostefatlasagne

Lær hvordan du lager en deilig chile cheese casserole med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Non-stick kokespray
  • 4 kopper stekte tortillachips, 2 1/2 unser
  • 6 eggehviter
  • 4 store egg
  • 1/4 kopp skummet melk
  • 3/4 teskje ancho chili-pulver
  • 1/8 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 (4-unse) boks mild hakket grønn chili
  • 1 spiseskje hakkede friske korianderblader, pluss hele blader til garnityr
  • 1/2 kopp revet skarp Cheddar-ost, ca. 2 unser
  • 1/2 kopp revet pepper jack-ost, ca. 2 unser
  • 1/2 kopp ferdiglaget grønn salsa verde
  • Lett rømme med redusert fett, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Lett smør en rektangulær, 2-liters ildfast form med non-stick stekespray. Knus chipsene grovt for hånd og fordel halvparten i bunnen av formen.
  2. 2Visp eggehvitene, eggene, melken, ancho-pulveret og pepperet i en stor bolle til det er godt blandet. Rør inn de hakkede chilibladene, hakket koriander og 1/4 kopp av hver av Cheddar- og pepper jack-ostene; hell blandingen i formen. Strø resten av chipsene over eggeblandingen. Stek til gratengen er stivnet rundt kantene, men litt løs i midten, i 20 til 25 minutter.
  3. 3Strø over resten av osten, 1/4 kopp av hver, og fortsett å steke til osten er smeltet og gratengen er stivnet i midten, ca. 10 minutter. La den hvile i 10 minutter. Server med salsa og rømme, hvis ønskelig. Pynt med hele korianderblader.