Jordbær, lime og champagne

Jordbær, lime og champagne

Oppdag hvordan du lager en deilig og forfriskende drink med jordbær, lime og champagne. Perfekt for sommerfesten eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1/3 kopp sukker
  • 10 unser frosne jordbær i sirup, tint
  • 1/2 kopp fersk limejuice
  • 1/2 kopp brandy
  • 1/2 kopp avkjølt club soda
  • 2 flasker (25,4 unser hver) avkjølt champagne
  • Jordbær, skivet i tynne skiver, til pynt hvis ønskelig
  • Tynne limebåter, delt i to, til pynt hvis ønskelig

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele, bland sukkeret med 1/2 kopp vann og la det småkoke i 5 minutter, eller til sukkeret er oppløst. La sukkersirupen avkjøle seg helt. I en foodprocessor, mos jordbærene sammen med sirupen og limesaften, overfør blandingen til en stor punchbolle, press den gjennom en fin sil hvis ønskelig, og rør inn sukkersirupen, brandyen og club sodaen. Sett blandingen i kjøleskapet, dekket, til den er kald. Tilsett champagnen forsiktig rett før servering, og server punch’en i punchglass, hver pyntet med en jordbærskive og en limeskive.