Hello Fresh Mobile Banner
Senneps- og rosmarinerostede viltkyllinger

Senneps- og rosmarinerostede viltkyllinger

Lær hvordan du lager smakfulle game hens med en deilig marinade av sennep og rosmarin. Perfekt for en spesiell middag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp fullkornsenkornet sennep
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 3 store hvitløksfedd, presset
  • 1 spiseskje hakket fersk rosmarin eller 1 teskje tørket, smuldret
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 2 stk. 1 1/4 pund småkalkuner
  • Friske rosmarinkvister (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190°C. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Gni hulrommene og utsiden av kyllingene med sennepsblandingen. Krydre med salt og pepper. Legg en stor rosmarinstilk i hulrommet på hver kylling, hvis ønskelig. Plasser i en grunn stekepanne. Stek til gjennomstekt, ca. 1 time og 15 minutter (dekk med folie de siste 15 minuttene hvis kyllingene blir for brune for raskt). La hvile i 5 minutter før servering.
  2. 2Forvarm ovnen til 190°C. Bland de første fire ingrediensene i en liten bolle. Visp gradvis inn oljen. Gni hulrommene og utsiden av kyllingene med sennepsblandingen. Krydre med salt og pepper. Legg en stor rosmarinstilk i hulrommet på hver kylling, hvis ønskelig. Plasser i en grunn stekepanne. Stek til gjennomstekt, ca. 1 time og 15 minutter (dekk med folie de siste 15 minuttene hvis kyllingene blir for brune for raskt). La hvile i 5 minutter før servering.