Tortilla med Jerk-kylling

Tortilla med Jerk-kylling

en enkel oppskrift på tortilla fylt med saftig jerk kylling, perfekt for en smakfull middag eller lunsj. lær hvordan du lager dette karibiske inspirerte måltidet hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kyllingbryst, skåret i lange "fingre"
  • 2 kopper jerk-marinade, oppskrift følger
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 kopper kokt ris
  • 2 kopper kokte svarte bønner
  • 4 ferske mais-tortillas, varmet
  • 1 kopp revet hvit Cheddar-ost
  • 2 kopper revet romanosalat
  • 4 klatter rømme
  • 4 store skjeer salsa
  • 1 avokado, skivet
  • 8 jalapeñoskiver
  • 1 1/2 spiseskjeer malt allspice
  • 1 1/2 spiseskjeer tørket timian
  • 3/4 teskje cayennepepper
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje salvie
  • 1 teskje malt muskatnøtt
  • 1 teskje malt kanel
  • 2 spiseskjeer salt
  • 1 1/2 spiseskjeer hvitløkspulver
  • 1 1/3 spiseskjeer sukker
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3 spiseskjeer rapsolje
  • 6 spiseskjeer soyasaus
  • 1 kopp hvit eddik
  • 3/4 kopp ferskpresset appelsinjuice
  • 3 spiseskjeer fersk limejuice
  • 1 liten scotch bonnet-pepper, finhakket
  • 3/4 hvit løk, hakket
  • 1/3 kopp hakket grønn løk
  • 3/4 spiseskje fersk hakket hvitløk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med grillfunksjon.
  2. 2I en bolle, mariner kyllingen i Jerk Marinade i 4 til 5 timer, i kjøleskapet.
  3. 3Stek kyllingen i olje over høy varme til den er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.
  4. 4Fordel 1/4 av risen og bønnene på hver tortilla.
  5. 5Topp med den ferdigstekte kyllingen og osten.
  6. 6Sett under grillen til osten er smeltet.
  7. 7Topp med revet salat, rømme, salsa, avocado og jalapeños.
  8. 8Bland alle ingrediensene sammen.
  9. 9Oppbevar i kjøleskapet.