Kylling Cacciatore 'Trapeze'

Kylling Cacciatore 'Trapeze'

Lær hvordan du lager en smakfull chicken cacciatore trapeze, en enkel og deilig hovedrett perfekt for enhver anledning. Oppdag oppskriften her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje druekjerneolje
  • 2. 1 (8-parts) kylling
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1 stor hvit løk, hakket
  • 5. 1 rød paprika, stilk og frø fjernet, hakket
  • 6. 2 kopper hvite sopp (6 unser), renset, trimmet og skåret i skiver
  • 7. 1 (829–907 gram) boks knuste hermetiske tomater i puré
  • 8. 2 spiseskjeer hakkede friske persilleblader
  • 9. 2 spiseskjeer hakkede friske basilikumblader, pluss ca. 6 små kvister til pynt
  • 10. 1 spiseskje tørket italiensk krydder eller 1/2 teskje tørket oregano og 1/2 teskje tørket timian og 1 teskje tørket persille
  • 11. 2 kopper kyllingkraft
  • 12. 1 kopp hvit ris
  • 13. 1 teskje salt
  • 14. 1 spiseskje smør
  • 15. 1 teskje tørket italiensk krydder eller 1/4 teskje tørket oregano og 1/4 teskje tørket timian og 1/2 teskje tørket persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp druekjerneolje i en stor stekepanne på middels varme. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den på alle sider. Ta den midlertidig ut og legg den på et serveringsfat. I den samme stekepannen som kyllingen ble stekt i, tilsett løk, paprika og sopp, og stek til løken blir gjennomsiktig. Tilsett tomater, persille, basilikum, italiensk krydder, og legg kyllingen tilbake i stekepannen. Dekk til og la det småkoke til kyllingen er mør, ca. 25 til 35 minutter.
  2. 22. For risen: Kok opp kyllingkraft. Tilsett ris, salt, smør og italiensk krydder i den kokende kyllingkraften, og la det koke opp igjen. Dekk til og la det småkoke i 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la den stå under lokk i ytterligere 5 minutter før du fjerner lokket. Legg litt ris midt på et serveringsfat, og topp med kylling, grønnsaker og saus. Pynt med basilikumkvister.