Brystet rødkål og neper

Brystet rødkål og neper

oppskrift på braised red cabbage og turnips, perfekt for en sunn og smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 spiseskjeer sennepsfrø
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 pund neper, skrelt og i terninger (ca. 3 stk.)
  • 1 hode rødkål, tynnsnittet
  • 1/4 kopp eplecidereddik
  • 1 kopp kyllingkraft
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, varm opp pannen på middels varme og tilsett sennepsfrøene. Rist frøene til de begynner å dufte, ca. 1 minutt. Tilsett smør og olje. Når smøret er smeltet, legger du i nepe og kål og steker til kålen begynner å visne, ca. 5 minutter. Bland inn eddik og kraft. La blandingen småkoke, dekk til og la det småkoke til en kniv lett kan settes inn i en nepe og kålen er visnet og mør, ca. 25 minutter. Krydre med salt etter smak.