Baconinnpakket bratwurst

Baconinnpakket bratwurst

Lær hvordan du lager bacon wrapped bratwurst, en perfekt rett for grillkvelden. Enkel å lage, smakfull og ideell for sommergrilling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 bratwurst
  • 3 bokser (12 unser) lyst øl
  • 5 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 teskje cayennepepper
  • 6 skiver bacon, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 1Stikk bratwurst flere ganger med en liten gaffel, og legg dem i en kjele med øl. Kok opp over høy varme, reduser deretter varmen til middels, og la det småkoke i 15 minutter. Ta bratwurstene opp av ølen, og la dem avkjøle til romtemperatur.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Kle et stekebrett med aluminiumsfolie, og plasser en rist oppå.
  3. 3Bland brunt sukker og cayennepepper i en stor bolle, og sett til side. Del hver bratwurst i tre deler, og pakk hver del inn i et halvt baconskive, og fest med en tannpirker. Vend bratwurstene i cayenneblandingen slik at de dekkes, og legg dem på det forberedte stekebrettet.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til baconet er brunt og sprøtt, ca. 25 til 35 minutter.