
Baconinnpakket bratwurst
Lær hvordan du lager bacon wrapped bratwurst, en perfekt rett for grillkvelden. Enkel å lage, smakfull og ideell for sommergrilling.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 bratwurst
- 3 bokser (12 unser) lyst øl
- 5 spiseskjeer brunt sukker
- 1 teskje cayennepepper
- 6 skiver bacon, delt i to
Fremgangsmåte
- 1Stikk bratwurst flere ganger med en liten gaffel, og legg dem i en kjele med øl. Kok opp over høy varme, reduser deretter varmen til middels, og la det småkoke i 15 minutter. Ta bratwurstene opp av ølen, og la dem avkjøle til romtemperatur.
- 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Kle et stekebrett med aluminiumsfolie, og plasser en rist oppå.
- 3Bland brunt sukker og cayennepepper i en stor bolle, og sett til side. Del hver bratwurst i tre deler, og pakk hver del inn i et halvt baconskive, og fest med en tannpirker. Vend bratwurstene i cayenneblandingen slik at de dekkes, og legg dem på det forberedte stekebrettet.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til baconet er brunt og sprøtt, ca. 25 til 35 minutter.