Aloha Kylling

Aloha Kylling

Lær hvordan du lager en deilig aloha chicken med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag på sommeren eller når du ønsker noe raskt og godt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 pund kyllinglår
  • 1 teskje malt ingefær
  • 1 teskje paprika
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 2 spiseskjeer hvitløksalt
  • 3 spiseskjeer eplesidereddik
  • 1 kopp ketchup
  • 1/4 kopp soyasaus
  • 1 (20 unse) boks knust ananas med juice
  • 1/4 kopp pakket brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg kyllingstykkene i ett lag i en godt smurt 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. I en liten bolle blander du ingefær, paprika, løkpulver og hvitløksalt. Tilsett eddiken og bland godt. Del denne blandingen i to deler. Pensle halvparten over kyllingstykkene og stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter.
  3. 3Vend kyllingstykkene, pensle med den resterende halvparten av eddikblandingen og stek i ytterligere 15 minutter. I mellomtiden blander du ketchup, soyasaus, ananas og brunt sukker i en middels stor bolle. Når steketiden for kyllingen er over, øs over ananas- og soyablandingen. Stek i ytterligere 30 minutter. Server mens retten er varm.